Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Ολυμπιακός: Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Ολυμπιακός

Η δράση στη Basket League επιστρέφει και ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια για το ματς με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε συνέχεια των νέων έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας και του περιορισμού του 10%, με ανώτερο τους 1000 φιλάθλους, που επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις αθλητικές συναντήσεις στην Ελλάδα μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου 2021 και αναφορικά με τον αγώνα με τον ΙΩΝΙΚΟ BASKET, (Σάββατο 15/01/2022, στις 20:00), ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Είναι φανερό ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες εξυπηρέτησης των φιλάθλων, των χορηγών μας, των συνεργατών και όλων όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας.
Είναι επίσης κατανοητό ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό (μέχρι τις 16 Ιανουαρίου) με σκοπό τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά δυνατές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές υποστηρίζοντας την ομάδα μας, τόσο για την Ευρωλίγκα όσο και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Με βάση όμως τα συγκεκριμένα μέτρα, είμαστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσουμε, αποκλειστικά και μόνο, τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σαιζόν 2021-22 και αυτούς με σειρά προτεραιότητας, με βάση την κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας που έχουν προμηθευτεί. Θα εφαρμοστεί δηλαδή η γνωστή, απόλυτα αδιάβλητη και πετυχημένη διαδικασία, που ακολουθούμε στην κατανομή των διαθέσιμων εισιτηρίων του Final Four.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα Πρωταθλήματος Stoiximan Basket League 2021 – 2022 με τον ΙΩΝΙΚΟ BASKET, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/01/2022, με ώρα έναρξης 20:00, οι 1.000 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε κατόχους καρτών διαρκείας με την παρακάτω διαδικασία.

Από την Τετάρτη 12/01/2022 και ώρα 10:00 μέσω του www.olympiacosbc.gr έως και την Πέμπτη 13/01/2022 και ώρα 23:59 θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των κατηγοριών VIP (τμήματα Court Seats, Baseline, VIP), Executive A (τμήματα 106, 107, 108, 109), Executive B (τμήματα 206, 210, 211) και TEAM A (τμήματα 222, 223, 224, 225, 226, 227) Για τα τμήματα που αφορούν το ΤΕΑΜ 1 και επειδή η πληρότητα αυτών είναι μεγάλη, θα μπορούν οι κάτοχοι διαρκείας να επιλέξουν και θέσεις στα 122, 123, 125, 126.
Οι εναπομείνασες θέσεις, θα ανοίξουν τη Παρασκευή 14/01/2022 και ώρα 10:00 έως και το Σάββατο και ώρα 14:00 για τους κατόχους των κατηγοριών TEAM B (τμήματα 228, 229, 230, 231, 306, 308, 310, 322, 324, 326), FAMILY (τμήματα 203, 204) και FAN.
Να διευκρινιστεί ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο ΔΕΝ θα κάθονται στη θέση που αναγράφεται στις κάρτες διαρκείας που έχουν, ΑΛΛΑ στη θέση που έχουν επιλέξει ανά κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας. Και αυτό λόγω της υποχρέωσης να υπάρχει απόσταση 1.5 μέτρου μεταξύ των φιλάθλων εντός του γηπέδου, συνθήκη που για να ικανοποιηθεί πλήρως απαιτεί την κατανόηση και την συνεργασία όλων των φιλάθλων.
Για την απόκτηση θέσης, οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να κάνουν τα ανάλογα βήματα:

Θα μπαίνουν στο site www.olympiacosbc.gr και στην αντίστοιχη ενότητα Εισιτήρια θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα.
Στη συνέχεια θα επιλέγουν τις όποιες θέσεις κενές υπάρχουν στην κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας που έχουν.
Θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους.
Θα συμπληρώνουν στο διαθέσιμο πεδίο κουπονιού τον αριθμό του barcode που υπάρχει στο διαρκείας τους.
Τέλος, θα λαμβάνουν με email το εισιτήριο με τη συγκεκριμένη θέση που έχουν επιλέξει.
Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, θα πρέπει να επιδείξουν ΚΑΙ την κάρτα διαρκείας τους και φυσικά τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω (πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης, έγγραφα ταυτοπροσωπίας κλπ).

Για το παιχνίδι με τον ΙΩΝΙΚΟ BASKET, η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 3, 7, 8 και VIP.

Γενικές Πληροφορίες

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.
Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

 • ΠΑΟΚ

  Αριθμοί: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Mateco

  Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ολοκληρω…
 • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 77-73

  Έπαιξε σαν «Βασίλισσα» η ΑΕΚ και προστάτεψε την έδρα της. Προστάτεψε την έδρα της και σημε…
 • Άρης – Ιωνικός 103-64

  Σαν να ήταν προπόνηση για τον Άρη. Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο Άρης επικράτησε τ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αριθμοί: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Mateco

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ολοκληρω…