Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο… «σπίτι» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα [pic]

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο… «σπίτι» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα [pic]

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από καιρό στην έδρα του για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Το ματς έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27/1 στις 21:00 στο ΣΕΦ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την Τρίτη 25/1 ο Σάσα Βεζένκοφ «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Εκτός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ακόμα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει εκδώσει  επίσημη ενημέρωση και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με τη σερβική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

Για το παιχνίδι με τον CRVENA ZVEVDA mts BELGRADE, η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ από τις θύρες 3, 7 και VIP.

Γενικές Πληροφορίες

  • Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
  • Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
  • Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.
  • Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
  • Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.
  • Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός: olympiacosbc.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…