Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Οι πρώτες δηλώσεις του Κοψιάλη και το ξέσπασμα μετά τον σάλο [vid]

Οι πρώτες δηλώσεις του Κοψιάλη και το ξέσπασμα μετά τον σάλο [vid]

Κοψιάλης

Τις πρώτες δηλώσεις του μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter εναντίον του, έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το hashtag #Cancel_Kopsialis έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντά στις κατηγορίες των τελευταίων ημερών. Αναφερόμενος στην καταγγελία της 24χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο influencer ανέφερε:

“Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστής, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του post”.

Όπως αναφέρει, δέχτηκε μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές.

“Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω. Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον επειδή με ρωτάτε για το συγκεκριμένο άτομο και δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε, έλειπε 31 του μηνός στο Άμπου Ντάμπι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της 24χρονης, ότι δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία με δηλώσεις του στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα δεν είμαι υπόλογος για τις πράξεις κανενός”, συνεχίζει.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε και για τα likes τα οποία έκανε κάτω από σεξιστικά σχόλια αλλά και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…