Κεντρική Basket League Ο Λάνγκφορντ «500άρησε» στα ριμπάουντ

Ο Λάνγκφορντ «500άρησε» στα ριμπάουντ

Ιωνικός

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ αγωνίζεται στη Basket League με έκτη διαφορετική ομάδα, κάτι που έγινε μόνο μία ακόμη φορά στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος. Μέσα από το ματς με τον Απόλλωνα Oscar, έφτασε σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Ο έμπειρος φόργουορντ με το μοναδικό ριμπάουντ του σε αυτό το παιχνίδι, συμπλήρωσε τα 500 στην κατηγορία.

Ο Λάνγκφορντ πραγματοποίησε την 130ή εμφάνιση του και έμεινε μόνος στην 39η θέση της λίστας των ξένων με τους περισσότερους αγώνες στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τους Μάικ Ναχάρ και Ινάγκι Ντε Μιγκέλ.

Ακόμη για τον Ιωνικό…

*Ο Γιώργος Γκιουζέλης έφτασε για πρώτη φορά, στις 21 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League, σε διψήφιο αριθμό πόντων. Είχε 10 έναν παραπάνω από το ματς της 6ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος του Ηρακλή με το Μεσολόγγι.

*Με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε, ο Μουχαϊμίν Μουσταφά έγινε ο τέταρτος παίκτης στην τριετή ιστορία του Ιωνικού στη Stoiximan Basket League, που έφτασε τα 100. Πρόκειται για μία επίδοση στην οποία έφτασαν πριν από αυτόν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Νίκος Χουγκάζ και Τζέρεμι Χόλογουελ.

*Ο Γιουτζίν Τζέρμαν έμεινε για πρώτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων –είχε επτά- μετά από 11 εμφανίσεις με 13+ πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…