Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ντροπή, τους άφησαν στο έλεος του Θεού, τους απεγκλώβισαν και τους έδωσαν 10 ευρώ κουπόνι για φαγητό

Ντροπή, τους άφησαν στο έλεος του Θεού, τους απεγκλώβισαν και τους έδωσαν 10 ευρώ κουπόνι για φαγητό

άσκοπων

Ακόμα και τώρα, 24 ώρες μετά, πολλοί οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, χωρίς τρόφιμα και νερό. Με ένα άκρως εξοργιστικό κουπόνι, η εταιρεία κάνει δώρο γεύμα αξίας 10 ευρώ σε όσους έμειναν πάνω από 10 ώρες μέσα στο κρύο και στην παγωνιά περιμένοντας βοήθεια.

Την ίδια ώρα, στα τηλεπαράθυρα κυβέρνηση και αξιωματούχοι της Αττικής Οδού ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο εξοργίζοντας με αυτό τον τρόπο την κοινή γνώμη ακόμα περισσότερο μετά και το πολύωρο φιάσκο.

Την στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν οδηγοί εγκλωβισμένοι, ενώ όσοι απεγκλωβίστηκαν από τον στρατό χτες το βράδυ έλαβαν κουπόνι από την Αττική Οδό για γεύμα. Στην παρακάτω φωτογραφία που έλαβε αποκλειστικά το Dnews, μπορείτε να δείτε το «κουπονάκι» της Αττικής Οδού αξίας 1 ευρώ. Όπως αναφέρει στο Dnews άνθρωπος που ήταν εγκλωβρισμένος για ώρες «μας έδωσαν ένα κουπόνι για φαγητό και μας είπαν ότι αξίζει για 10 ευρώ».

Πρόκειται για μία κίνηση «παρωδία» της Αττικής Οδού η οποία εξόργισε ακόμα περισσότερο τους ταλαιπωρημένους οδηγούς.

Screenshot 6 1

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…