Κεντρική NBA Ντεκ: Φεύγει από το NBA με πιθανό προορισμό τη Euroleague [pic]

Ντεκ: Φεύγει από το NBA με πιθανό προορισμό τη Euroleague [pic]

Ντεκ

Ο Γκάμπριελ Ντεκ δε θα ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του στο «μαγικό κόσμο» του NBA, καθώς οι Θάντερ θέλουν να δημιουργήσουν χώρο στο ρόστερ τους. Η ομάδα της Οκλαχόμα, πιστεύει ότι όταν ξεκινήσουν οι ανταλλαγές, θα μπορέσει να βρει κάποιους παίκτες τους οποίους έχει στοχεύει. Αυτό έχει αποτέλεσμα ο 26χρονός παίκτης να μην έχει θέση πλέον δίπλα στον Ποκουσέφσκι.

Ο Αργεντινός γκαρντ, φόρεσε πέρσι τη φανέλα της νυν ομάδας του. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 10 συμμετοχές. Σε αυτά τα παιχνίδια, σημείωσε  8.4 πόντους, 4.0 ριμπάουντ και  2.4 ασίστ κατά μέσον όρο. Μέχρι στιγμής, στην εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια, χωρίς να πετύχει κάποια αξιόλογα στατιστικά επιτεύγματα.

Πιθανός προορισμός του άλλοτε παίκτη της Ρεάλ είναι η Ευρώπη και η Euroleague. Όπως είναι φυσικό, αρκετές ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στη «Γηραιά Ήπειρο», έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους. Με τη φανέλα της ομάδας της Μαδρίτης αγωνίστηκε επί 3 χρόνια. Τη σεζόν 2020-21, κατέγραψε 21 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Σε αυτά τα ματς σημείωσε 10 πόντους, 4.0 ριμπάουντ και  1.5 ασίστ κατά μέσον όρο.

Η ανάρτηση για την αποχώρηση του Ντεκ από το NBA

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ταβάρες πενταετίας στη Ρεάλ

Ισπανικά ΜΜΕ θέλουν τον Έντι Ταβάρες να ανανεώνει για πέντε χρόνια με τη Ρεάλ Το μεγαλύτερ…