Κεντρική Γυναίκες Νίκλας: Έδωσε δημοσίως συγχαρητήρια στην ομάδα του [pic]

Νίκλας: Έδωσε δημοσίως συγχαρητήρια στην ομάδα του [pic]

Νίκλας

Ο Θάνος Νίκλας εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκεται στο τιμόνι της Χέλσινμποργκ. Η σουηδική ομάδα αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ γυναικών της χώρας. Μέχρι στιγμής, πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία, αναζητώντας μια θέση στον… ήλιο των play-off της διοργάνωσης.

Η Χέλσινμποργκ, το Σάββατο 15/1 επικράτησε με 67-58 της Έστερσουντ, πετυχαίνοντας τεράστια νίκη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού, πέτυχε 31 πόντους στην πρώτη περίοδο και άλλους 36 στις υπόλοιπες τρεις. Ωστόσο, το καλό για τις παίκτριές του, είναι ότι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα για περίπου τρία δεκάλεπτα. Συγκεκριμένα, αν εξαιρέσει κανείς τη δεύτερη περίοδο, όπου  δέχθηκαν 22 πόντους, στις υπόλοιπες, τα κορίτσια του Νίκλα ήταν συγκεντρωμένα στο πίσω μέρος του παρκέ.

Πρώτη σκόρερ της Χέλσινμποργκ, ήταν η τρομερή Τζαπόνικα Τζέιμς, 27 πόντους. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του άλλοτε βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού, έχει 6 νίκες και 9 ήττες. Μοιράζεται την 8η θέση με την 8η Λούντ. Από την άλλη, η  ηττημένη Έστερσουντ, έχει ρεκόρ 11-5, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της Basketligan Women Σουηδίας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Νίκλας στο instagram

helsinbourg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…