Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Netflix: ανέβασε και πάλι τις τιμές, τι ισχύει με την Ελλάδα

Netflix: ανέβασε και πάλι τις τιμές, τι ισχύει με την Ελλάδα

netflix

Tο Netflix ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις τιμές για τους συνδρομητές της πλατφόρμας σε ΗΠΑ και Καναδά, υποσχόμενο καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Πιο αναλυτικά, στις ΗΠΑ, η τιμή για το βασικό «πακέτο» αυξήθηκε κατά ένα δολάριο στα 9,99 $, για το standard κατά 1,5 δολάριο στα 15,49$ και για το premium κατά 2 δολάρια στα 19,99$.

Στον Καναδά, η τιμή παρέμεινε σταθερή για το βασικό πλάνο, ενώ για το standard ανήλθε στα 16,49 δολάρια από 14,99$ και για το premium στα 20,99 δολάρια από 18,99$.

Το Netflix αναφέρθηκε στην αύξηση των τιμών του, με ανακοίνωσή του στο CNN, η οποία ήταν ανάλογη με του Οκτωβρίου του 2020, όταν είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση:

«Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές διασκέδασης από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη εμπειρία στα μέλη μας» σημείωσε εκπρόσωπος του Netflix.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της εταιρείας, η μετοχή της κατέγραψε άνοδο της τάξης του 2%.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια αύξηση τιμής για το Netflix στην Ελλάδα, οπότε οι τιμές των διαφόρων πακέτων παραμένουν ως έχουν.

Από κει και πέρα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο, καθώς μετά την αύξηση σε Καναδά και Αμερική, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κάτι αντίστοιχο και για τις Ευρωπαϊκές χώρες.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…