Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νέα καταγγελία για βιασμό για τον 33χρονο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Νέα καταγγελία για βιασμό για τον 33χρονο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Μπίκα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα έγινε γνωστή η είδηση ότι υπάρχει και νέα καταγγελία για βιασμό από 27χρονη κοπέλα από τον σήμερα 33χρονο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, μια 27χρονη επισκέφθηκε μαζί με τη μητέρα της την εισαγγελία Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε τον βιασμό της το 2016, από τον σήμερα 33χρονο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

Το χρονικό

H κοπέλα που τότε έμενε στην Αθήνα, είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με μια φίλη της. Στην κατάθεσή της αναφέρει πως ένα βράδυ που είχαν βγει γνώρισε τον 33χρονο και παρότι δεν είχε πιει αλκοόλ, έχασε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι θυμάται κάποια από τα όσα συνέβησαν και καταγγέλλει με βεβαιότητα πως βιάστηκε από τον 33χρονο.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις

Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία καθώς εκεί υπάρχει εξειδικευμένο εργαστήριο για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολικών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Το Ινστιτούτο έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει παραλάβει ορισμένα μηχανήματα που μπορούν να προσδιορίζουν και να ανιχνεύουν συνθετικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει στην αγορά τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες.

Πότε θα φτάσει το πόρισμα στην ανακρίτρια

Στο εργαστήριο του ΑΠΘ θα γίνει η καθαρογραφή, η μετάφραση και η διασταύρωση των αποτελεσμάτων, θα προστεθούν σε αυτά που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές από το ΑΠΘ και αφού βγει το πόρισμα θα σταλεί σε σφραγισμένο φάκελο στο ΑΤ Λευκού Πύργου και από εκεί στην ανακρίτρια.

Είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια της το πρωί της Τρίτης.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…