Κεντρική Διεθνή Μπνέι Χερζλίγια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-59: Δεν τα κατάφερε ούτε τωρα…

Μπνέι Χερζλίγια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-59: Δεν τα κατάφερε ούτε τωρα…

δεν τα κατάφερε η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη, με την ομάδα της Euroleague να συνεχίζει το σερί ηττών για πάνω από ένα μήνα! Συγκεκριμένα, η «Ομάδα του Λαού», αυτή τη φορά έπεσε θύμα νέας έκπληξης, καθώς ηττήθηκε από τη Μπνέι Χερζλίγια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Winner League. Μετά και από αυτή την ήττα της, ομάδα του Έλληνα τεχνικού έχει ρεκόρ 8-5, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να «ρίξει» κι άλλο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, νικώντας με 71-59. Η Χερζλίγια, ξεχώρισε από την αρχή, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με σκορ 37-31 υπέρ της. Ωστόσο αν και η Μακάμπι έκανε καλή προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο, στο τέταρτο οι γηπεδούχοι με ένα επιμέρους 21-11 κατάφεραν να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Από την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, ξεχώρισαν οι Σκότι Ουίλμπεκιν και Τζέιλεν Ρέινολντς, έχοντας από 13 και 11 πόντους έκαστος. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Μακάμπι είναι το ματς με τη Μπασκόνια που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Euroleague στις 6/1.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 37-31, 50-48, 71-59

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…