Κεντρική Γυναίκες Μπάσκετ Γυναικών: Σπανού εναντίον Παυλοπούλου στον τελικό Κυπέλλου

Μπάσκετ Γυναικών: Σπανού εναντίον Παυλοπούλου στον τελικό Κυπέλλου

Πολωνία

Έντονο ενδιαφέρον για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών αποκτά ο τελικός Κυπελλου στην Πολωνία, με δυο παίκτριες της Εθνικής Ελλάδας να έρχονται αντιμέτωπες. Συγκεκριμένα, στον μεγάλο αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωπες η Άρκα Γκντύνια της Πηνελόπης Παυλοπούλου, με την Πολκοβίτσε της Αρτέμιδας Σπανού.

Η Πολκοβίτσε επικράτησε  με 79-74 επί της Λουμπλίν και πέρασε στον τελικό έστω και δύσκολα. Η Ελληνίδα φόργουορντ, βρέθηκε στο παρκέ 28:47′ και πέτυχε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ, κάνοντας άλλη μια καλή εμφάνιση με τα πορτοκαλί. Σημειωτέον ότι και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στο Eurocup γυναικών.

Από την άλλη η Άρκα Γκντύνια δε δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπιντγκόζ, καθώς νίκησε με 81-65. Η Ελληνίδα γκαρντ βρέθηκε στο παρκέ για 27:17′ και πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, σημείωσε 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ, φτάνοντας κοντά στο νταμπλ νταμπλ. Η ομάδα της Παυλοπούλου αγωνίζεται στη Euroleague γυναικών, ενώ η Μπιντγκόζ ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Eurocup.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …