Κεντρική Διεθνή Μπαρτσελόνα – Μανρέσα 95-96: Μεγάλο διπλό οι φιλοξενούμενοι [pic]

Μπαρτσελόνα – Μανρέσα 95-96: Μεγάλο διπλό οι φιλοξενούμενοι [pic]

Μπαρτσελόνα Μανρέσσα

Η Μανρέσσα, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα και πέτυχε μεγάλης σημασίας νίκη μέσα στο Παλάου Μπλαουγκράνα με 96-95. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από τον κορωνοϊό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουν σταθερή απόδοση. Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα έκανε ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να αποδράσει από τη Βαρκελώνη με το ροζ φύλλο αγώνα. Μάλιστα, το ματς κρίθηκε στην παράταση, όπου ο Τζό Τόμασον πέτυχε το νικητήριο δίποντο.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του σάρας Γιασικεβίτσιους, έχει ρεκόρ 11-3. Από την άλλη, η Μανρέσσα έχει 9 νίκες και 6 ήττες, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της ACB.

Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Μίροτιτς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Χάιες με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Σιλβαίν Φρανσίσκο, που σημείωσε 25 πόντους. Ακολούθησε ο Μόνεκε με νταμπλ-νταμπλ, αφού πέτυχε 18 πόντους και «κατέβασε» 13 ριμπάουντ.

Με τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Τζέιμς Νάντζι, που σημείωσε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 τάπες!

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 44-37, 59-60, 86-86. Παράταση:  95-96

Αναρτήσεις από τον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο twitter

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…