Κεντρική Ηρακλής Μέξας ενόψει Προμηθέα: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση»

Μέξας ενόψει Προμηθέα: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση»

Μέξας

Στις δηλώσεις του για το κυριακάτικο (16/1) παιχνίδι του Ηρακλή με τον Προμηθέα στο Ιβανώφειο, ο Κώστας Μέξας στάθηκε στα πράγματα που πρέπει που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Ηρακλή στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ:

«Εύχομαι, πρώτα απ’ όλα, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία κι ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για την κοινωνία συνολικά, αλλά και για τον χώρο του μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, που σημαίνει επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Σίγουρα η προετοιμασία μας στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος της διακοπής δεν έγινε, όπως θα θέλαμε, με διάφορα προβλήματα απουσιών, που είχαμε, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ασθενειών. Ευελπιστούμε ότι με τις τελευταίες καλές προπονήσεις, που έχουμε κάνει και με την πολύ μεγάλη διάθεση, που οφείλουμε να δείξουμε για 40 λεπτά στο παιχνίδι, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα.

Να είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε στο τέλος, με τη βοήθεια και του κόσμου, που θα επιτραπεί να είναι στο γήπεδο, να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις, και οι σωματικές και οι πνευματικές θα είναι σε υψηλό επίπεδο και ελπίζουμε ότι οι παίκτες μας θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο 100%».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…