Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα χρήματα που έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα χρήματα που έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές

Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε για το φετινό Survivor, για τα χρήματα που έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές αλλά και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια:

Για τους φετινούς παίκτες του Survivor: «Νομίζω ότι οι παίκτες φέτος έχουν μπει πολύ καλά διαβασμένοι και προσπαθούν να αντιγράψουν συμπεριφορές που πήγαν καλά  στο περσινό Survivor».

Για τα χρήματα που έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές: «Ισχύει ότι η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Αλλά και πάλι ήταν πολύ λίγα λεφτά μπροστά σε αυτά που περνάμε και μετά το παιχνίδι. Ειδικά, εγώ που κάθισα και επτά μήνες ακόμα δυσκολεύομαι… Οπότε, δεν ξέρω κατά πόσο τα λεφτά είναι καλά. Νομίζω ότι τα συμβόλαια των διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας άλλα ο άλλος. Στους μαχητές είναι όλα ίδια».

Για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη: «Όλα για κάποιον λόγο γίνονται τελικά. Αν δεν χώριζα ποτέ με τον Σάκη δεν θα δήλωνα ποτέ συμμετοχή στο Survivor. Την ίδια μέρα που χωρίσαμε, δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη κι από πίσω τη Χριστίνα έπαθα εγκεφαλικό. Είπα ότι όλοι θέλουν να παίξουν με την ψυχολογία μου και η παραγωγή προφανώς. Τρελάθηκα, ένιωθα ότι θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Γενικά, δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες αλλά με τον Σάκη έπαιξε ρόλο το Survivor».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…