Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Το κάρφωμα της χρονιάς ο… πενθών Μούντι [vid]

Λάρισα: Το κάρφωμα της χρονιάς ο… πενθών Μούντι [vid]

Λάρισα

Η Λάρισα επιβλήθηκε του Άρη με 84-81, πραγματοποιώντας την 3η της νίκη σε 10 αγώνες. Έτσι έβαλε ένα ακόμα θεμέλιο στην προσπάθειά της για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Basket League.

Οι τρεις παίκτες που έκαναν τα πάντα προκειμένου να παραμείνει το ροζ φύλλο αγώνα στη Θεσσαλία, ήταν οι Κρουμπάλι, Στέφαν Μούντι και Νώντας Παπαντωνίου. Από τη μια ο Κρουμπάλι με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 20 πόντους, ενώ «κατέβασε» και 6 ριμπάουντ. Ακόμα, ο Νώντας Παπαντωνίου, σημείωσε 7 πόντους, ενώ έδωσε και 6 τελικές πάσες.

Ο Στέφαν Μούντι είναι ίσως η πιο περίεργη περίπτωση. Ο Αμερικανός, σημείωσε ίσως τους πιο δύσκολους 13 πόντους της ζωής του.  Όπως αποκάλυψε ο Νώντας Παπαντωνίου αμέσως μετά σε δηλώσεις του, ο γκαρντ των Θεσσαλών, έπαιξε ενώ βρίσκεται σε πένθος. Συγκεκριμένα, έχασε την αδερφή του…. Κι όμως πραγματοποίησε όχι μόνο καλή εμφάνιση, αλλά πέτυχε και το κάρφωμα της χρονιάς.

Τέλος, ο Στέφαν Μούντι, στο τέλος και με το σκορ να βρίσκεται στο 82-81, βάζει τις δυο τελευταίες νικητήριες ελεύθερες βολές. Αν μη τι άλλο το μπάσκετ ήταν ένας πολύ δόκιμος τρόπος αντίδρασης στη συγκεκριμένη δυσκολία.

Δείτε τα στιγμιότυπα του Λάρισα – Άρης με τον Μούντι να… ίπταται και να καρφώνει ανάποδα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…