Κεντρική Λάρισα ΚΑΕ Λάρισας: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πήγε στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης

ΚΑΕ Λάρισας: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πήγε στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης

Λάρισα

Οι σπουδαστές του τμήματος προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σήμερα (26/01), είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία απο της προπονήσεις της Λάρισας BC. Οι μελλοντικοί προπονητές κράτησαν σημειώσεις καθ’ όλη  την διάρκεια την προπόνησης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος κ. Θεόδωρος Ριζούλης, και ο Team Manager της ομάδας, Άρης Γκαμπέτας.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία προπόνηση της ομάδας της Λάρισας BC, είχαν οι σπουδαστές του τμήματος προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρακολουθώντας την προπόνηση της Τετάρτης (26/01) από τις κερκίδες του Κλειστού.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης τα μπλοκάκια πήραν «φωτιά» με τους νεαρούς σπουδαστές να μαζεύουν απορίες και ερωτήσεις τις οποίες και υπέβαλαν μετά το τέλος της προπόνησης τόσο στον προπονητή της ομάδας, κ. Φώτη Τακιανό, όσο και στους βοηθούς του κ. Ιωάννη Μίσσα και Μπάμπη Καϊτατζίδη. Την τιμητική του είχε και ο γυμναστής της ομάδας, κ. Κώστας Δουίκας, ο οποίος επιμελείται της φυσικής κατάστασης των αθλητών της Λαρισινής ομάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο Κλειστό της Νεάπολης βρέθηκαν και ο μεγαλομέτοχος, κ. Θεόδωρος Ριζούλης με τον πρόεδρο, κ. Νέστορα Κόμματο και τον Team Manager της ομάδας, Άρη Γκαμπέτα, δίνοντας τις δικές τους πληροφορίες στους αυριανούς φιλόδοξους προπονητές.

Αυτήν ήταν η πρώτη, από μία σειρά επισκέψεων που θα ακολουθήσουν και στο μέλλον, των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο περιβάλλον της Λάρισας BC.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…