Κεντρική Basket League Λαρεντζάκης: «Καλή ευκαιρία για συνολικό restart»

Λαρεντζάκης: «Καλή ευκαιρία για συνολικό restart»

Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο εκτός έδρας για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στα Άνω Λιόσια την ΑΕΚ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βλέπει αυτό το ματς ως καλή ευκαιρία για restart της ομάδας.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους!

Είναι γεγονός πως το 2022 δεν έχει ξεκινήσει καλά για εμάς. Δυστυχώς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το αλώβητο της έδρας μας και υποπέσαμε σε 3η σερί ευρωπαϊκή ήττα.

Είναι αλήθεια πως είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως και ό,τι είχαμε την συμπαράσταση μόλις 1000 φιλάθλων μας. Θα ήταν λάθος, όμως, να σταθούμε στα συγκεκριμένα γεγονότα και να τα χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν παίζουμε καλά και επιβάλλεται να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε άμεσα. Με τις εμφανίσεις μας αδικούμε τον εαυτό μας, αλλά και όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα μείνουμε ενωμένοι και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα βρούμε ξανά τον καλό μας εαυτό.

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία για ένα συνολικό restart. Η αντίπαλός μας είναι μια αξιόλογη ομάδα, που τώρα πια έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της. Έχει ένα καλό σύνολο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με το διπλό μέσα από την έδρα της.

Πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά γιατί έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην μάχη που δίνουμε εντός των ελληνικών συνόρων. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυνατά στην Stoixima Basket League, με τις λιγότερες δυνατές βαθμολογικές απώλειες.

Όσον αφορά εμένα, θα είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς είναι το πρώτο που θα δώσω ως αντίπαλος μπροστά στους φιλάθλους της Ένωσης από τότε που έφυγα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μου έχει προσφέρει, όπως θεωρώ πως της έχω προσφέρει και εγώ, και κρατώ τις καλές αναμνήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…