Κεντρική Ψαγμένα Κύπρος: Έρευνα για περίεργο στοιχηματισμό σε αγώνα μπάσκετ [pic]

Κύπρος: Έρευνα για περίεργο στοιχηματισμό σε αγώνα μπάσκετ [pic]

ΕΝΑΔ, Κύπρος

Η κυπριακή ομοσπονδία προέβη σε καταγγελία για τον αγώνα ΕΝΑΔ – ΑΠΟΕΛ, αναφερόμενη σε παράνομο στοίχημα στο εν λόγω ματς.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για την αναμέτρηση που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, αρχίζει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν… παρατυπίες. Κοινώς να διαπιστωθεί αν όντως έχει υπάρξει στοιχηματισμός στο εν λόγω ματς, ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η εταιρία με την οποία είναι συμβεβλημένη η ομοσπονδία για να παρακολουθεί το στοίχημα σε αγώνες, παρατήρησε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, μετά  τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ διαπιστώθηκε περίεργη συμπεριφορά κυρίως στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Στο ημίχρονο ήταν μπροστά το ΑΠΟΕΛ με 38-35 και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 103 – 74. Η εταιρία διαπιστώνει τόσο περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα, όσο και περίεργη συμπεριφορά στο παρκέ, καταλογίζοντας ευθύνη στη γηπεδούχο ΕΝΑΔ, η διοίκηση της οποίας ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Όσα σημειώνονται στην έκθεση της εν λόγω εταιρίας θα αποτελέσουν αντικέμενο της έρευνας που θα γίνει από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Να σημειώσουμε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται άνθρωπος που έχει διαδραματίσει ρόλο και στο ελληνικό μπάσκετ.

271799318 1375709452849960 6720272568423242222 n

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…