Κεντρική Β' Εθνική Κουμάνταρος: «Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Κουμάνταρος: «Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Β' Εθνική, Μανδραϊκός

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αρχίζει και πάλι με τον Μανδραϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό. Για το παιχνίδι αλλά και την κατάσταση της ομάδας του αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουμάνταρος.

«Η αλήθεια είναι πως δεν κλείσαμε την χρονιά έτσι όπως θα θέλαμε, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία μας είναι ενθαρρυντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η σκληρή προσωπική άμυνα και το πάθος αποτελούν το σημα κατατεθέν μας. Είμαστε μια άπειρη ομάδα οπότε θα πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης και των επιθετικών μας επιλογών. Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε όλες τις ομάδες, εμείς όντας υγιείς συνεχίσαμε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων και θεωρώ πως αυτό μας βοήθησε».

Αναφερόμενος στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση είπε: «Ο Ηλυσιακος είναι ένας δυνατός αντίπαλος με ποιότητα στο παιχνίδι του. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.Η παρουσία του Φώτση στο παρκε είναι μια εμπειρία που ελαχιστοι έχουν την τύχη να ζήσουν, θα είναι κατι πρωτόγνωρο για αρκετούς απο εμάς και θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο. Δεν παίζεις κάθε μέρα με ενα από τα είδωλα σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …