Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Καββαδάς: «Να μην κλαίμε τη μοίρα μας, άλλοι άνθρωποι είναι στις ΜΕΘ»

Καββαδάς: «Να μην κλαίμε τη μοίρα μας, άλλοι άνθρωποι είναι στις ΜΕΘ»

Καββαδάς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Μπασκόνια στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα και ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για το ματς, αλλά και για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Εφές, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη γιατί το αξίζαμε. Προετοιμαζόμασταν για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε λίγο. Χάσαμε αρκετές προπονήσεις. Περιμένουμε να παίξουμε το ματς κόντρα στη Μπασκόνια» είπε αρχικά ο Κασελάκης.

Συνέχισε αναφερόμενος στην απουσία του Γιώργου Παπαγιάννη: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να είμαι έτοιμος και να βοηθάω την ομάδα. Τώρα έχουμε την απώλεια του Παπαγιάννη και έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Κάθε ματς Ευρωλίγκα έχει πολλές απαιτήσεις, είναι υψηλού ρυθμού, έχει γρήγορες ταχύτητες. Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε κάνει τα ματς που έπρεπε, αλλά σαν Παναθηναϊκός πρέπει να εμφανιστούμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσε να κλαίμε τη μοίρα μας, μπάσκετ παίζουμε. Άλλοι βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Εμείς το ξεπερνάμε και γυρνάμε στο γήπεδο. Παλεύεις να είσαι αυτός που πρέπει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…