Κεντρική A2 Καρδίτσα: Ζημιά ο Καραγεωργίου
A2

Καρδίτσα: Ζημιά ο Καραγεωργίου

Καρδίτσα

Πρόβλημα προέκυψε στην Καρδίτσα, καθώς ο φόργουορντ Αντώνης Καραγεωργίου, υπέστη κάταγμα και θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα.

Ο νεαρός αθλητής, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 4 βδομάδες. Έπειτα υπάρχει η αποθεραπεία και τέλος θα μπει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αυτό σημαίνει, ότι δε θα δώσει το «παρών» στο φορτωμένο πρόγραμμα των πρωτοπόρων της Α2 ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι από τις 19/1 οπότε και γίνεται η επανεκκίνηση, μέχρι και τις 2/2, υπάρχουν 3 αγώνες σε διάστημα περίπου 2 εβδομάδων.

Αναλυτικά οι εξ αναβολής αγώνες που θα δώσει η Καρδίτσα χωρίς τον Καραγεωργίου:

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΣΚ για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ορίζεται να διεξαχθεί στις 19/01/2022 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Α.Σ.Κ. – ΓΣ Ελευθερούπολης για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 26/01/2022 και ώρα 17.00στο Νέο κλειστό γυμναστήριο.

ΕΚ Καβάλας – Α.Σ.Κ. για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 02/02/2022 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δημόγλου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Παγκράτι – Ζαραϊδώνης: «Έτοιμος να ριχτεί στην μάχη της Α2»

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Αριστοτέλη Ζαραιδώνη και πλέον ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα μπορεί ν…