Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης: «Καθοριστική η αποβολή του Ξανθόπουλου, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επανακάμψει»

Καντζούρης: «Καθοριστική η αποβολή του Ξανθόπουλου, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επανακάμψει»

Καντζούρης

Ο Ηλίας Καντζούρης στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Κολοσσός για την 12η Αγωνιστική της Basket League στάθηκε στην αποβολή του Βασίλη Ξανθόπουλου στη δεύτερη περίοδο αλλά ο ίδιος χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη του ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Κολοσσού στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Ξανθόπουλου, ένα παιδί που μας δίνει και δημιουργία και ηρεμία και βασίζουμε πολλά σε αυτό το κομμάτι. Όταν έπρεπε να βγάλουμε κάποιες άμυνες δεν το κάναμε. Στο +7 δεν κάναμε ότι δείχνει η ταυτότητά μας και η φιλοσοφία μας ως τώρα και  επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επανακάμψει.

«Τους τελευταίες δύο μήνες παίξαμε δύο παιχνίδια, αυτό είναι το τρίτο. Οι δικαιολογίες είναι όμως για τους αδύναμους, Είναι διαφορετικό να κάνεις προπονήσεις και να παίζεις παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας και τον ρυθμό μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…