Κεντρική Basket League Καμπερίδης: «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε…»

Καμπερίδης: «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε…»

Καμπερίδης, ΠΑΟΚ

Η Basket League αρχίζει ξανά και ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ. Τόσο στην ευρωπαϊκή του πορεία, όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Επιστρέφουμε στην Stoiximan BasketLeague μετά από ένα μήνα, προερχόμαστε όμως από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία χάσαμε, με διαφορετικό τρόπο, που μας πείραξε και τις δύο φορές! Δεν έχει σημασία που ήταν ο David στις κρίσιμες φάσεις. Είμαστε μαζί του. Τον στηρίζουμε. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε ομάδα.

Θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο αντίπαλός μας, που έχει καιρό να παίξει. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και υπομονετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας πέρασε πολλά τον τελευταίο μήνα. Είχαμε πολλά θέματα, με τραυματισμούς και με τον κορωνοϊό. Βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμούς, αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, είμαστε καλύτερα.

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, μας στήριξε και μαζί του ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Δυστυχώς θα είναι λίγοι φίλαθλοί μας στο γήπεδο με τους περιορισμούς που υπάρχουν. Ξέρουμε ότι και αυτοί οι λίγοι που μπορούν να είναι στο γήπεδο θα μας βοηθήσουν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να έρθει η νίκη».

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…