Κεντρική NBA Κάιρι Ίρβινγκ: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο»
NBA

Κάιρι Ίρβινγκ: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο»

NBA Ίρβινγκ Νετς

Ο Κάιρι Ίρβινγκ χάνει τα μισά ματς των Νετς, καθώς έχει αποφασίσει να μην κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, για μια ακόμα φορά ξεκαθάρισε τη στάση του.

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, μόνο για την ζωή στο ΝΒΑ. Για εμένα είναι πιο σημαντικό το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Σέβομαι τις απόψεις των υπολοίπων και δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν πάνω σε αυτό. Επιμένω στην απόφασή μου και στα πιστεύω μου. Ακόμα και τώρα που ο Ντουράντ είναι τραυματίας, ξέρω πως ο οργανισμός θα με προστατεύσει και εμένα και τους συμπαίκτες μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να φέρω την επιστήμη στο μπάσκετ. Το μήνυμά μου ήταν και είναι πως πάντα σέβομαι τις αποφάσεις των άλλων αναφορικά με το τι κάνουν στην ζωή τους και είμαι εδώ να τους υποστηρίξω. Αλλά το τι γίνεται στη δική μου ζωή, το βλέπω μέρα με τη μέρα. Επομένως όταν λέω ότι δεν θα εμβολιαστώ, αυτό κάπως το μπλέκετε με το μπάσκετ ενώ είναι απόφαση για την ζωή μου. Ζούμε σε αληθινό κόσμο. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και αγαπώ να παίζω με τους συμπαίκτες μου, αγαπώ να παίζω για τους Νετς αλλά είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ πως θα χειριστώ το θέμα και να πάρω μία απόφαση. Ξέρω ότι κάποιοι διαφωνούν.

Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα όχι μόνο για εμένα αλλά για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι και απολύονται από τις δουλειές τους καθημερινά. Καταλαβαίνω τις ερωτήσεις που μου κάνετε αλλά θεωρώ πως μερικές φορές δεν με σέβεστε. Δεν είμαι μόνο ένας μπασκετμπολίστας.

Η φήμη χτίζεται σταδιακά. Σας ακούω που λέτε ότι είμαι ο πιο διάσημος ανεμβολίαστος παίκτης, τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω τι σημαίνει όταν είμαι σπίτι», τόνισε ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…