Κεντρική Basket League Ιωνικός: Συνάντηση της ΚΑΕ με αντιπροσωπεία του Α.Ο.

Ιωνικός: Συνάντηση της ΚΑΕ με αντιπροσωπεία του Α.Ο.

Ιωνικός

Για να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός βρέθηκε με τους ανθρώπους του Ιωνικού Νικαίας Α.Ο το απόγευμα της Παρασκευής (31/1)

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ιωνικού Νικαίας Α.Ο.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ προχώρησαν σε μια συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που από κοινού απασχολούν το σύλλογο.

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που αναλύθηκαν διεξοδικά ήταν η πορεία του Ιωνικού και το μέλλον του, αλλά και οι ακαδημίες που στόχος όλων είναι η ανάπτυξή τους και η εξέλιξη των νεαρών αθλητών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΑΕ και Α.Ο. διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν θεμελιωθεί πάνω στην άριστη συνεργασία και στη σύνθεση απόψεων.

Βασική προϋπόθεση μιας καλής ομάδας είναι οι καλοί συμπαίκτες. Και για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν πολλές άλλες συναντήσεις που αποσκοπούν στο να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό για τον Ιωνικό μέσα από την ανταλλαγή απόψεων.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ιωνικού για τη φιλοξενία στα γραφεία τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…