Κεντρική Γ' Εθνική Ίκαρος Καλλιθέας: «Πυρά» για τη διαιτησία του αγώνα με τη Δάφνη

Ίκαρος Καλλιθέας: «Πυρά» για τη διαιτησία του αγώνα με τη Δάφνη

Ίκαρος

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης του αγώνα με τη Δάφνη είχε ο Ίκαρος Καλλιθέας. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, ενώ ευχαρίστησε Κώστα και Γιάννη Τζιβελέκα που τους προστάτεψαν από τραμπούκους που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Αναλυτικά:

«Αν και ως σύλλογος δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη διαιτησία εντούτοις δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια σε κάτι που μας πήγε πολλά χρόνια πίσω. Σε διαιτησίες άλλων αναχρονιστικών εποχών. Ο Ίκαρος δεν έθεσε ποτέ ως αυτοσκοπό την άνοδο και γι αυτό δεν θεωρούμε την ήττα από τη Δάφνη ως το τέλος του κόσμου, όμως οι δύο ρέφερι της αναμέτρησης έγινε στην… καλύτερη οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Χωρίς να θεωρούμε ότι είναι ευθύνη της Δάφνης, γίναμε μάρτυρες δύο διαιτητών που σφύριζαν κατά βούληση βγάζοντας 4 παίκτες εκτός αγώνα και τιμωρώντας τον Πέττα. Πραγματικά είναι κρίμα, ενώ η ΕΟΚ δείχνει να μπαίνει σε μία νέα εποχή, να έρχονται τέτοιες διαιτησίες και να μας γυρίζουν όλους πολλά χρόνια πίσω.

Από εκεί και πέρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα και Γιάννη Τζιβελέκα για την προστασία που παρείχαν στην ομάδα μας από μερικούς τραμπούκους που βρέθηκαν στο γήπεδο όχι για να υποστηρίξουν το ιστορικό σωματείο της Δάφνης αλλά για να προπηλακίσουν και να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Ο Ίκαρος θα συνεχίσει απερίσπαστος την πορεία του, καθώς η μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται στα λόγια αλλά στις πράξεις κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι όσο μας χτυπάνε τόσο δυναμώνουμε.

Πρόεδρε Βαγγέλη Λιόλιο βάλε βαθιά το «μαχαίρι» στην πληγωμένη ελληνική διαιτησία!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…