Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω σε κανέναν ακόμα»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω σε κανέναν ακόμα»

20E22A22 CB29 4E18 AAB6 DA89B67E7F21

Τραγικό τέλος για τον 31χρονο ηθοποιό,Πάνο Νάτση ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με τη μηχανή του.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος τις τελευταίες ώρες, αποχαιρετά τον ηθοποιό που έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή. Δύσκολες ώρες και για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία θρηνεί για τον χαμό του καλού της φίλου και συναδέλφου.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια, οι δυο τους γνώρισαν μεγάλη επιτυχία υποδυόμενοι το ζευγάρι για τις ανάγκες της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα στον ANT1.

Μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, η Ντόρα Μακρυγιάννη δέχεται διαρκώς μηνύματα και τηλεφωνήματα στα οποία και δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Η ίδια έκανε έκκληση μέσω instagram στους ανθρώπους των ΜΜΕ που καλούν διαρκώς στο κινητό της τηλέφωνο.

«Προς όλα τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχει σπάσει το τηλέφωνό μου από το πρωί, σε σημείο που πολλές φορές δεν μπορούν να με βρουν οι δικοί μου στη γραμμή. Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω με κανέναν ακόμα, θέλω να το σεβαστείτε. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…