Κεντρική Basket League Άρης Η νέα κεντρική χορηγία της ΚΑΕ Άρης

Η νέα κεντρική χορηγία της ΚΑΕ Άρης

xorigia jpg

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τον κεντρικό χορηγό της τρέχουσας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία WATT+VOLT, η οποία θα είναι ο κεντρικός χορηγός μας και θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας.

Η συμφωνία αφορά στο υπόλοιπο της περιόδου 2021-22 και τη σεζόν 2022-23. Μία συμφωνία που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι η πρώτη που επιτυγχάνεται εδώ και χρόνια, όσον αφορά στην κεντρική χορηγία φανέλας.

Η WATT+VOLT (www.watt-volt.gr)είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα. Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή, είναι αυτά που την καθιστούν ως τον κορυφαίο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας.

Η WATT+VOLT δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, στην Προμήθεια Φυσικού Αερίου και στην Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Λύσεων.

Δραστηριοποιείται στην Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2013, έχοντας αναδειχθεί έκτοτε σε μια από τις πλέον ενεργές εταιρείες του κλάδου στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Πέντε χρόνια αργότερα εξασφάλισε Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου και ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην αγορά τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προβαίνει κυρίως σε αγοραπωλησίες spot ή προθεσμιακών προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας, για λόγους αντιστάθμισης κινδύνου χαρτοφυλακίου και κερδοσκοπίας καθώς και παροχής υπηρεσιών πρόσβασης σε αγορές ενέργειας, προς άλλες εταιρείες. Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποίει και συναλλαγές επί προϊόντων Φυσικού Αερίου, Πετρελαίου και Δικαιωμάτων Εκπομπής Ρύπων CO2.

Χάρης Παπαγεωργίου: «Καλωσορίζουμε τη WATT+VOLT στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, δήλωσε για τη συμφωνία με τη WATT+VOLT:

«Με χαρά καλωσορίζουμε τη WATT+VOLT στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ. Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία θα αποδειχτεί ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές και είναι σημαντικό ότι επεκτείνεται και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η WATT+VOLT είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ενέργειας στην Ελλάδα και ο ΑΡΗΣ ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, συνεπώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μία αγαστή συνεργασία. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει την προσπάθεια προσέλκυσης χορηγών και υποστηρικτών, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή, τόσο για την ομάδα, όσο και για τη χώρα γενικότερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…