Κεντρική NBA Η εξομολόγηση του Ντόντσιτς: «Το στήθος μου έκαιγε»
NBA

Η εξομολόγηση του Ντόντσιτς: «Το στήθος μου έκαιγε»

Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς επέστρεψε. Μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς είναι εδώ. Αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση των Μάβερικς κόντρα στους Θάντερ. Στις 23 Δεκεμβρίου διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έκτοτε βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία.

Όπως εξομολογήθηκε ο Λούκα  Ντόντσιτς δεν πέρασε και πολύ εύκολα στην καραντίνα, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκτετά από τον κορωνοϊό. Στον αγώνα, ήταν επηρεασμένος και σε 31 λεπτά στο παρκέ είχε 14 πόντους (6/14 σουτ), 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ και 7 λάθη.

«Ήταν δύσκολα… Την τελευταία φορά που έπαιξαν 5 εναντίον 5 ήταν πριν περίπου τέσσερις εβδομάδες. Παράξενο αίσθημα, αλλά χαίρομαι πραγματικά που επέστρεψα. Το στήθος μου έκαιγε! Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα επανέλθω. Ήταν λίγο περίεργα. Όταν σούταρα, δεν ήξερα αν θα ευστοχήσω ή όχι. Κάποια στιγμή έκανα ένα σουτ και νόμιζα ότι ήταν τέλειο, αλλά ήταν air ball», τόνισε ο 22χρονος άσος.

«Τα πήγα μια χαρά. Λίγο έλειψε να κάνει τριπλ-νταμπλ σε 30 λεπτά. Προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του, αλλά και πάλι βοήθησε πολύ την ομάδα. Χαίρομαι που τον είδα και πάλι στο παρκέ», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Ντάλας, Τζέισον Κιντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…