Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η απάντηση του Λαρετζάκη στην ΑΕΚ

Η απάντηση του Λαρετζάκη στην ΑΕΚ

Λαρεντζάκης

Η ΚΑΕ ΑΕΚ διέρρευσε χτες ,  ότι ο μόνος υπεύθυνος για τα όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να δώσει την δίκη του απάντηση εκφράζοντας τι λύπη του για τον χυδαίο τρόπο που του φέρθηκαν και κάνοντας λόγο για μεγάλα χρηματικά ποσά που έχει χαρίσει ο ίδιος στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης:

«Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Παρά πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω την δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος του αγώνα ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα. Μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλησε το ποτήρι και αντέδρασα μέσα στην φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο.

Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα ποτέ στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ το προκάλεσα και το λένε αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους ποιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…