Κεντρική Διεθνή Γκραν Κανάρια: Σοβαρές επιπλοκές λόγω κορωονοϊού

Γκραν Κανάρια: Σοβαρές επιπλοκές λόγω κορωονοϊού

Γκραν Κανάρια

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Γκραν Κανάρια, Τζον Σούρνα, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, η περιπέτειά του 31χρονου αθλητή δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Αυτό γιατί υπέστη πολύ σοβαρές επιπλοκές από τη νόσο που μαστίζει την ανθρωπότητα. Συγκεκριμένα, ο Σούρνα, προσβλήθηκε από αμφοτερόπλευρη πνευμονία. Αυτό σημαίνει ότι και οι δυο πνεύμονες του, έχουν τρομερή δυσκολία να λειτουργήσουν, με αποτέλεσμα να μην έχει σωστή αναπνευστική λειτουργία.

Προς το παρόν δεν έχει τεθεί στο τραπέζι κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αθλητή, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή. Ωστόσο, η αποκατάσταση θα πάρει καιρό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όλοι στην Γκραν Κανάρια να είναι συγκεντρωμένοι ως προς την ίαση του Σούρνα και όχι στην επιστροφή του στο παρκέ.

Μέχρι στιγμής, ο Σούρνα έχει αγωνιστεί 15 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.Σε αυτά τα παιχνίδια, 8.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσον όρο, με το χρόνο συμμετοχής του να υπερβαίνει τα 25 αγωνιστικά λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…