Κεντρική Γυναίκες Eurocup γυναικών: Διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια της φάσης των «16» [pic]

Eurocup γυναικών: Διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια της φάσης των «16» [pic]

Ολυμπιακός

Με τον τελευταίο αγώνα του Eurocup γυναικών, ανάμεσα σε Μπουρζ και Λάιονς να ολοκληρώνεται, διαμορφώθηκαν αμέσως και τα ζευγάρια των 16 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης. Η γαλλική ομάδα κατήγαγε θριαμβευτική νίκη επί των Αγγλίδων, με 96-65. Σε αυτή τη φάση μάλιστα, έχουμε και μια ελληνική συμμετοχή. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς Ζίμπαρτς, είναι η μόνη ομάδα της χώρας μας που κατάφερε να υπερβεί το εμπόδιο των ομίλων. Ακόμα, οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν και από τη φάση των «32». Οι Πειραιώτισσες σημείωσαν δυο ευρείες νίκες επί της ρωσικής Ενισέι.

Στη φάση των «16», ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την τουρκική Νασιμπέ Αϊντίν. Το προφίλ της θα το διαβάσετε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, καθώς το ebasket.gr, επιδίδεται σε διεξοδική καταγραφή. Η ομάδα της γειτονικής χώρας, αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της χώρας της. Από τους «32» πέρασε με δυο νίκες επί της ουγγρικής Πεκ. Μάλιστα, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, σε περίπτωση που περάσει και το εμπόδιο της Αϊντίν, θα αντιμετωπίσει μια εκ των, Μπρνό και Μπουρζ.

Από την άποψη των χωρών, η Γαλλία καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος. Συγκεκριμένα, από τις «Τρεκολόρ» συμμετέχουν 4 ομάδες. Ακόμα στη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, υπάρχουν 3 τουρκικές ομάδες. Από 2 ομάδες εκπροσωπούνται η Πολωνία και η Ρωσία. Τέλος, μια ομάδα εκπροσωπεί τις Ελλάδα, Ισπανία, Τσεχία και Ουκρανία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Eurocup γυναικών:

Μπρνο (Τσεχία) – Μπούρζ (Γαλλία)

Οσμάν (Τουρκία) – Βαλένθια (Ισπανία)

Φλαμ Κάρολο (Γαλλία) – Τσουκουρόβα (Τουρκία)

Σικτιβκάρ/Σιτιφκάρ (Ρωσία) – Βιλερμπάν (Γαλλία)

Λούμπλιν (Πολωνία) – Βιλνέβ Ντ’ Ασκ (Γαλλία)

Κάστορς Μπρέν ( Βέλγιο) – Προμετέι (Ουκρανία)

Πολκοβίτσε (Πολωνία) – Ναντέζντα (Ρωσία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα) – Νασιμπέ Αϊντίν (Τουρκία)

Eurocup 16

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…