Κεντρική Γυναίκες Eurocup γυναικών: Ανυπομονεί για τη μονομαχία Χάμπλιν – Κόατες [pic]

Eurocup γυναικών: Ανυπομονεί για τη μονομαχία Χάμπλιν – Κόατες [pic]

Eurocup γυναικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νασιμπέ Αϊντίν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Eurocup γυναικών, με τη διοργάνωση να ανυπομονεί για τις μονομαχίες μεταξύ παικτριών. Συγκεκριμένα, περίπου μια βδομάδα πριν την έναρξη των αγώνων, η δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ γυναικών, έκανε ειδική αναφορά σε παίκτριες που θα έρθουν αντιμέτωπες στα δυο νοκ άουτ ματς των ομάδων.

Έτσι, μεταξύ άλλων, η «ερυθρόλευκη» σέντερ, Ρουθ Χάμπλιν, θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως και σε προσωπικές μονομαχίες την Άλαινα Κόατες. Η 26χρονη Αμερικανίδα, είναι βασικό στέλεχος της τουρκικής ομάδας και έχει καταγράψει 8 συμμετοχές στη διοργάνωση. Σε αυτά τα παιχνίδια, σημειώνει 15 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσον όρο.

Από την άλλη η Καναδή ψηλή της ομάδας του Πειραιά, έχει αγωνιστεί επίσης σε 8 ματς. Σε αυτά, σημειώνει 8.3 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι το Ολυμπιακός – Αϊντιν, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, την Τρίτη 11/1 και θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδας. Η μετάδοση του αγώνα, θα γίνει μέσω Live Streaming από επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Δείτε τη δημοσίευση του Eurocup γυναικών στο instagram

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EuroCupWomen (@eurocupwomen)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…