Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΣΚΑΣΕ: «Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων έως και 21 Ιανουαρίου»

ΕΣΚΑΣΕ: «Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων έως και 21 Ιανουαρίου»

ΕΣΚΑΣΕ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΚΑΣΕ και οι ομάδες της Στερεάς Ελλάδας εναρμονίζονται με τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης όπως την ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Έτσι, τα πρωταθλήματα και στην περιφέρεια αυτή θα διακοπούν, με την επανεκκίνησή τους να ορίζεται στις 21/1/2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΚΑΣΕ:

«Μετά τη χθεσινή συνδιάσκεψη, μεταξύ της ΕΟΚ και των Ενώσεων, την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ, για μετάθεση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, κατά δυο εβδομάδες, και με δεδομένη την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, για τη διαφύλαξη πρωτίστως της υγείας όλων όσων μετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα στις δραστηριότητες της Ένωσής μας, αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, έως και 21/01/2022.

Στις αγωνιστικές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται και οι φιλικές αναμετρήσεις. Συστήνεται, στα σωματεία-μέλη μας, να τηρούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στις προπονήσεις τους. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση”.

Έτσι λοιπόν, αναβάλλονται οι εξ αναβολής αγώνες της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου και της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου, καθώς και οι προγραμματισμένες συναντήσεις στις 8-9 & 15-16 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: www.stereabasket.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Πανελλήνιο Παίδων: Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Β ’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Η Ελληνικ…