Κεντρική Elite League EOK: Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη, ανακοινώνεται διακοπή!

EOK: Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη, ανακοινώνεται διακοπή!

ΕΟΚ μπάσκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον των πρωταθλημάτων. Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί διακοπή των πρωταθλημάτων για 15 ημέρες. Η απόφαση θα παρθεί αύριο και θα γίνει γνωστή με ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ θέλησαν να πάρουν την γνώμη των σωματείων, προκειμένου να δουν ποια είναι η άποψη τους επί του θέματος. Οι εκπρόσωποι των σωματείων τάχθηκαν υπέρ της διακοπής των πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών, με ελάχιστες ομάδες να είναι κατά.

Η πλειοψηφία των σωματείων ήταν υπέρ του να διακοπούν τα πρωταθλήματα για 15 ημέρες, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Η μετάλλαξη Όμικρον έχει δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα, καθώς σχεδόν σε όλες τις ομάδες εντοπίζονται κρούσματα, ενώ στη χώρα μας και σήμερα τα κρούσματα ήταν πάνω από 40 χιλιάδες.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο (04/01) και θα γίνει γνωστή από την ΕΟΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων για 15 ημέρες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…