Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοινώθηκε και έβαλε 10 πόντους [pic]

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοινώθηκε και έβαλε 10 πόντους [pic]

Ελευθερία Φεράρι

Αμέ πως αμ’ έργον λένε στο Μοσχάτο, με την τοπική Ελευθερία να ανακοινώνει την απόκτηση της Πάολα Φεράρι. Μάλιστα, η έμπειρη φόργουορντ, έπαιξε και κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, σημειώνοντας 10 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελευθερία Μοσχάτου:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου ανακοινώνει την απόκτηση της 36χρονης shooting guard Paola Ferrari για το υπόλοιπο μέρος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η Ferrari θα καταλάβει θέση κοινοτικής αθλήτριας καθώς αγωνίζεται με Ιταλικό διαβατήριο (γεννημένη στην Παραγουάη) και είναι μια πολύ έμπειρη αθλήτρια με μεγάλη καριέρα, η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Επιγραμματικά από την εικοσαετή καριέρα της Paola, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Παραγουάης από το 1999 (πρώτη σκόρερ στο AmeriCup του 2017 με 87 πόντους), έχει περάσει από το WNBA και τους Los Angeles Sparks το 2013, ενώ έχει αγωνιστεί στα πρωτααθλήματα της Ισπανίας, Παραγουάης, Εκουαδόρ και Βραζιλίας, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Μία από τις σηματικότερες διακρίσεις είναι αυτή της πρώτης σκόρερ του Ισπανικού Πρωταθλήματος το 2016.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Clarinos San Cristobal (5,5π, 3,8ρ., 1,5ασ, 40% στα δίποντα, 25,9% στα τρίποντα και 80% στις βολές μ.ο.σε 6 αγώνες), ενώ αγωνίστηκε και στο Eurocup με 10π., 1,5π.,2ασ. Σε 2 αγώνες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…