Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Αλλάζει πόστο ο Στραπατσάνης

Ελευθερία Μοσχάτου: Αλλάζει πόστο ο Στραπατσάνης

strapatsanis

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Ελευθερίας Μοσχάτου, ο Σωτήρης Στραπατσάνης αλλάζει πόστο. Ο μέχρι πρότινος προπονητής θα αναλάβει πλέον τον ρόλο του διευθυντή του γυναικείου τμήματος.

Όπως αναφέρει η ομάδα στη σχετική ανακοίνωση, η εμπειρία του θα βοηθήσει να αναπτύξει τα πλάνα και τους στόχους της.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας τ’οποίο συνδυάστηκε με τεράστιες επιτυχίες για το σύλλογο και ως ο πρώτος προπονητής ομάδας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Σωτήρης Στραπατσάνης αφήνει το πόστο του προπονητή και συνεχίζει σαν διευθυντής του συλλόγου του γυναικείου τμήματος ελευθερίας Μοσχάτου.

Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που προσέφερε στον σύλλογο με ατελείωτες ώρες προπονήσης σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα με μοναδικό στόχο η ομάδα να έφτανε κάποια στιγμή στην Α1 κατηγορία και να εδραιωθεί σ´αυτή με αποκορύφωμα την ευρωπαΐκή συμμετοχή φέτος.

Επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι η ομάδα και ο Σωτήρης είναι ο ιδανικός για αυτή τη λέξη θα μας βοηθήσει με την μεγάλη πείρα του από τον χώρο και από 30 χρόνια παρουσίας στην ομάδα να εξελίσσει όλα τα πλάνα και τους στόχους που είχαμε στο μυαλό μας σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Coach και πάνω απ’ όλα ΦΙΛΕ μας σε ευχαριστούμε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…