Κεντρική Γυναίκες Ελένη Καφαντάρη: Συνεχίζει στον πάγκο στης Δανίας

Ελένη Καφαντάρη: Συνεχίζει στον πάγκο στης Δανίας

Καφαντάρη

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Δανίας, η Ελένη Καφαντάρη θα συνεχίσει να είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Γυναικών της χώρας. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα προπονήτρια, ήταν στη συγκεκριμένη και στο Ευρωμπάσκετ γυναικών που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2021. Ταυτόχρονα, είναι και επικεφαλής προπονήτρια στην Εθνική νεανίδων της χώρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Δανέζικης Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ανανεώνεται η συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ του Γιέσπερ Κρόνε, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η έμπειρη τεχνικός. Παράλληλα, η ομάδα της η Αμάγκερ συμμετέχει στην Α1 γυναικών της χώρας, όπου μέχρι στιγμής 6 νίκες και 3 ήττες σε 9 αγώνες, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, η ίδια η κόουτς, σχολίασε το γεγονός της ανανέωσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceobook και ο Κώστας Κεραμιδάς δεν έχασε την ευκαιρία να τη συγχαρεί δημοσίως.

Αναλυτικά το σχόλιο της Ελένης Καφαντάρη στο Facebook:

«Ενθουσιασμένη που επεκτείνω τη συνεργασία μου με την DBBF και την Εθνική Γυναικών της Δανίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 και τη λήξη των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ της FIBA!

Ανυπομονώ για τα παιχνίδια που έρχονται!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…