Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εκτός Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης – Αναγκαστική απόφαση

Εκτός Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης – Αναγκαστική απόφαση

Survivor

Μετά την είδηση για τον Πιλίδη, που φαίνεται να φεύγει κι εκείνος από τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το γιατί) οι πληροφορίες του Vanda’s blog αναφέρουν πως μετράει αντίστροφα και ο αγρότης, Γιώργος Κατσαούνης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο παίκτης που απασχόλησε πολύ από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του παιχνιδιού, λόγω του ειδυλλίου του με την Μυριέλλα Κουρεντή, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται να κατηγορείται από 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι μεγάλο σκάνδαλο τόσο για την παραγωγή του Ατζούν όσο και για τον ίδιο τον ΣΚΑΙ που προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να συλλέξει ότι πληροφορία υπάρχει για το περιστατικό για να λάβει τα μέτρα του.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε με την Μυριέλλα:

Από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και μετά το έπαθλο επικοινωνίας στην ομάδα με τους Διάσημους παίκτες, οι σχέσεις ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη είναι στα άκρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ήθελε να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της John, με τον Γιώργο Κατσαούνη να ενημερώνεται για όλα, ξεσπώντας αργότερα στην κάμερα.

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε το ξέσπασμα του Γιώργο Κατσαούνη, χαρακτηρίζοντάς τον χοντράνθρωπο.

«Ο άλλος τι black out έφαγε; Ξενέρωσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του, δεν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο. Δεν είναι από τους ανθρώπους με τρόπους, είναι χοντράνθρωπος» και συμπλήρωσε, «δεν είναι κακός, απλά ήταν χοντροκομμένο αυτό.. Αυτά δεν υπάρχουν στη ζωή του και στην οικογένειά του. Δεν τα έχει δει πουθενά». Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες του φάνηκε να ασπάζονται αυτή τη λογική, ενώ παράλληλα στην παραλία των Μαχητών, το θέμα τους ήταν οι δύο σερί ήττες σε μια μέρα από τους Κόκκινους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…