Κεντρική Β' Εθνική Δομπρογιάννης: «Συγκεντρωμένοι να… κλέψουμε τη νίκη» [pic]

Δομπρογιάννης: «Συγκεντρωμένοι να… κλέψουμε τη νίκη» [pic]

Δομπρογιάννης

Ο Μανδραϊκός ετοιμάζεται για το κλείσιμο του πρώτου γύρου του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής, κόντρα στον Πρωτέα Βούλας και ο Σάκης Δομπρογιάννης έκανε δηλώσεις. Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας της Μάνδρας σχολίασε τόσο την εντός έδρας ήττας με τον Ηλυσιακό, όσο και το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Βούλας.

Ο Μανδραϊκός έχει ρεκόρ 5 νίκες και 7 ήττες, ενώ ο Πρωτέας 6-4 αντίστοιχα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/1 στο Κλειστό Βούλας «Γεώργιος Γενημματάς» και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μανδραϊκού και τα όσα είπε ο Σάκης Δομπρογιάννης:

«Τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα μας στον πρώτο γύρο του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή (30/01, 17:00) κόντρα στον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας‼️
Σε αυτό το πλαίσιο ο αθλητής του Μανδραϊκού🔵⚪ μας, Σάκης Δομπρογιάννης δήλωσε τα εξής:
Αρχικά, μίλησε για την ήττα από τον Ηλυσιακό και για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας:
“Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό μου έχει αφήσει πικρή γεύση γιατί είναι άλλο ένα ματς που φαίνεται να ελέγχουμε στην περισσότερη διάρκεια του και το χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Είναι λογικό γιατί είμαστε μια άπειρη ομάδα όμως πρέπει να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Είναι αναμενόμενο η ομάδα να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί βλέπουμε οτι έχουμε δυνατότητες να κάνουμε κάτι αξιόλογο στο πρωτάθλημα. Αν κάνουμε κι άλλες νίκες η αυτοπεποίθηση θα αυξηθεί περισσότερο. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για την ομάδα γιατί άργησε να ολοκληρωθεί το ροστερ, αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα βελτιωνομαστε και αυτό θα αποτυπώνεται στο παρκέ.”
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Πρωτέα στην Βούλα:
«Όποιος ξέρει από μπάσκετ καταλαβαίνει ότι το ματς με τον Πρωτέα είναι πολύ δύσκολο φυσικά. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στις αδυναμίες του Πρωτέα και να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να… κλέψουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…