Κεντρική Basket League Δήλωση με νόημα Σλούκα για Μπαρτζώκα: «Με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω και έπαιξα όπως γνωρίζω»

Δήλωση με νόημα Σλούκα για Μπαρτζώκα: «Με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω και έπαιξα όπως γνωρίζω»

έκπληξη

Μια ατάκα που κρύβει πολλά έδωσε ο Κώστας Σλούκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο ίδιος σημείωσε μια πολύ καλή εμφάνιση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ( 23π., 11ασ.).

Τη φετινή σεζόν έχει πολύ συζητηθεί  το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζωκας διαχειρίζεται τον Κώστα Σλούκα.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής μετά τοdouble – double που σημείωσε με 23 πόντους και 11 ασίστ.  ρωτήθηκε  αν αυτή ήταν μια εμφάνιση του «Σλούκα από τα παλιά», ο ίδιος απάντησε με νόημα: «Τι εννοείς από τα παλιά; Παλιά δηλαδή; Γενικά από την αρχή της χρονιάς νιώθω καλά. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω λόγω των απουσιών και έπαιξα όπως γνωρίζω. Τόσο απλά».

Η συγκεκριμένη δήλωση, που έγινε στην κάμερα της ΕΡΤ, προβλήθηκε τη Δευτέρα (31/1) στην εκπομπή «Τζάμπολ».  Ο έμπειρος παίκτης μίλησε τις πρόσφατες ήττες του Ολυμπιακού και το κατά πόσο η ομάδα διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

«Δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω ως κίνητρο για μεγαλύτερη δουλειά. Είχαμε δυο – τρία αποτελέσματα που δεν θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, δεν θα πάει κανείς αήττητος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε. Αν δεν θέλουμε, δεν θα πέτύχουμε».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…