Κεντρική Γυναίκες Δικαιουλάκος – Πρέκας: Νίκησαν αγωνιστική αποχή και Σαν Τζιοβάννι [pic]

Δικαιουλάκος – Πρέκας: Νίκησαν αγωνιστική αποχή και Σαν Τζιοβάννι [pic]

Δικαουλάκος

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και ο Πέτρος Πρέκας οδηγούν τη Σκίο στην πρώτη θέση της ιταλικής λίγκας μπάσκετ γυναικών. Οι Έλληνες τεχνικοί, είναι «αχτύπητο» ντουέτο στον πάγκο και πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, όντας μάλιστα αήττητοι!

Αυτή τη φορά όμως ο άθλος της ομάδας τους ήταν ακόμα σημαντικότερος. Συγκεκριμένα, η ομάδα του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Σλοβενίας και του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Ελλάδας, ήταν εκτός παρκέ επί 15 ημέρες λόγω κορωνοϊού. Επανήλθε στην αγωνιστική δράση και στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος αντιμετώπισε τη Σαν Τζιοβάννι.

Η Σκίο επικράτησε με 76-72 επί της αντιπάλου της, καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητη. Η νικήτρια ομάδα, έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο επικρατώντας με 23-11 μέσα στην έδρα της Σαν Τζιοβάννι. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχες, πατώντας πάνω και στην αποχή  των φιλοξενούμενων μείωσαν τη διαφορά. Ωστόσο Δικαιουλάκος και  Πρέκας, άντεξαν στην αντεπίθεση, διατηρώντας τα σκήπτρα μέχρι το τέλος.

Η Γαλλίδα Γκρουντά με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, καθώς επίσης και η Ιταλίδα Κέις με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ, ξεχώρισαν για τις πρωτοπόρες, φτάνοντας μια ανάσα από το νταμπλ-νταμπλ. Από τις ηττημένες, η Ιβάνα Ράτσα, κάτοχος Σερβικού και Κυπριακού διαβατηρίου, σημείωσε 21 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Σκίο βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή με ρεκόρ 12-0. Από την άλλη, η Σαν Τζιοβάνι, είναι στην 8η θέση που οδηγεί στα play off, έχοντας ρεκόρ 6-7.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 30-44, 47-61, 72-76.

Η δημοσίευση της ομάδας που προπονούν Δικαιουλάκος – Πρέκας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…