Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Διακοπή πρωταθλημάτων και στην ΕΣΚΑΝΑ

Διακοπή πρωταθλημάτων και στην ΕΣΚΑΝΑ

Πανελλήνιο

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων, τόσο η ΕΣΚΑ, όσο και η ΕΣΚΑΝΑ ανακοίνωσαν τη διακοπή των δικών τους πρωταθλημάτων.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΚΑΝΑ αναβάλλει τα ματς ως τις 17 Ιανουαρίου σε όλες τις κατηγορίες της.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.  στα πλαίσια της πιο πάνω απόφασης του ΔΣ της ΕΟΚ , αναβάλλει τα προγραμματισμένα ματς των δύο επόμενων  εβδομάδων από σήμερα έως 17 Ιανουαρίου . Ο τρόπος διεξαγωγής των αναβληθέντων αγώνων όλων των κατηγοριών Ανδρών,  Γυναικών,  Παίδων , Εφήβων Κορασίδων,  Νεανίδων , Νέων ανδρών , Παμπαίδων και Μίνι αγοριών , θα αποφασιστεί από το σημερινό Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ σε συνεργασία με τις επιτροπές πρωταθλημάτων  και θα ανακοινωθεί στα προγράμματα αύριο Τετάρτη 5.1.22 , σε συνεργασία με τα σωματεία . Επίσης μεταφέρεται κατά μία εβδομάδα η λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στα τουρνουά προμίνι αγοριών , παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών καθώς και  η έναρξή τους που επίσης μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Εννοείται πως οι προπονήσεις συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα και μπορούν να διεξάγονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Πρώτο μέλημα της ΕΣΚΑΝΑ ειναι η υγεία των αθλουμένων και  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ , όσον αφορά την διαχείριση κρουσμάτων, της εισόδου στα γυμναστήρια  και όχι μόνο.

Ο στόχος της ομαλής ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων και τουρνουά , είναι εφικτός με την συνεργασία όλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…