Κεντρική Basket League Χρυσικόπουλος: «Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Λαυρίου»

Χρυσικόπουλος: «Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Λαυρίου»

Περιστέρι, Χρυσικόπουλος

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει στην 13η στροφή του πρωταθλήματος το Λαύριο και ο Λίνος Χρυσικόπουλος γνωρίζει τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε ίσως από την καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδο μας παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι το Λαύριο Megabolt, που τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει σπουδαία άλματα βελτίωσης.

Είναι μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα ματς! Δεν πρέπει να μας επηρεάσει όμως αυτό, εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να κάνουμε την δουλειά μας και να διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι το στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι του Λαυρίου είναι η ταχύτητα στον τρόπο που αγωνίζονται. Να τους σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό, έτσι ώστε να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να πετύχουν εύκολα καλάθια στο ανοικτό γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…