Κεντρική Basket League Χρυσικόπουλος: «Να φανεί η δουλειά μας στο γήπεδο»

Χρυσικόπουλος: «Να φανεί η δουλειά μας στο γήπεδο»

Περιστέρι, Χρυσικόπουλος

Το Περιστέρι εμφανίζεται «ανανεωμένο» κόντρα στην ΑΕΚ και κυρίως έχοντας δουλέψει περισσότερο με τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Τόμιτς. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στη δουλειά που έχουν κάνει όλες αυτές τις ημέρες της διακοπής και στοχεύει στη νίκη.

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι μου,

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε για το 2022…

Προερχόμαστε από μια διακοπή δυο εβδομάδων, η οποία θεωρώ ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά σε μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, καιρός τώρα αυτό να φανεί και στο γήπεδο. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, στον οποίο για μας υπάρχει μόνο η νίκη.

Η ΑΕΚ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα που στηρίζεται στην επίθεση της και εκεί πρέπει εμείς να στοχεύσουμε, περιορίζοντας τους σημαντικούς παίκτες του αντιπάλου, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και τα ριμπάουντ είναι τα στοιχεία που θεωρώ ότι θα παίξουν ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.

Θέλουμε πολύ τη νίκη για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα τη νέα χρονιά και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε, απέναντι σε μια ομάδα που όπως έχω πει είναι απρόβλεπτη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…