Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Χριστοδούλου: «Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού»

Χριστοδούλου: «Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού»

ΠΑΟΚ

Ο Αντρέας Χριστοδούλου μιλώντας για τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στρασμπούρ, αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και σε όλα όσα θα πρέπει να γίνουν αύριο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο πρώτος μας αγώνας, το ξέραμε και δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτό το παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Στις προπονήσεις έπεσε πολύ μπασκετικό… ξύλο. Είδαμε βίντεο και κάθε μέρα βλέπαμε βίντεο με τον κόοουτς και τους προπονητές και ψάχναμε να δούμε τα λάθη μας, που ήταν πολλά. Νομίζω καταλάβαμε τι κάναμε λάθος κι αύριο θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Αφήσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο ματς να ελέγξει τα πάντα σε 40 λεπτά.

Ήταν σε όλες φάσεις πρώτοι και πιο δυνατοί. Εμείς, όπως είπα και πριν ήμασταν νωθροί. Ήταν λες και δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Αύριο θεωρώ ότι θα είναι τελείως διαφορετικό το πρόσωπό μας. Θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι εδώ είναι η έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Ήμασταν δύο βήματα πίσω. Η αντίπαλη ομάδα είναι πιο αθλητική. Σίγουρα θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό. Είναι δυνατά κορμιά και ψηλοί. Είδαμε τα λάθη που κάναμε κι αμυντικά κι επιθετικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο», είπε ο Αντρέας Χριστοδούλου και πρόσθεσε για την κατάσταση της ομάδας:

«Όπως λέει κι ο κόουτς, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήταν κάτι που μας επηρέασε, αλλά έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια. Περιμένουμε να επιστρέψει κι ο Griffin, που είχε τον τραυματισμό στο πόδι του και νομίζω δεν είναι πλέον δικαιολογία ο covid. Το αφήνουμε πίσω και τώρα κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν και τα δύο παιδιά που ήρθαν.

Ακόμη κι ο Anthony, που έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα, ξέρει που βρίσκεται και θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν. Κι ο Rivers δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Περιστέρι – Βόννη 90-62

Ισοπέδωσε τη Βόννη και φεύγει ξανά για Γερμανία το Περιστέρι. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ…