Κεντρική Basket League Χουγκάζ: «Θα παλέψουμε για κάθε κατοχή»

Χουγκάζ: «Θα παλέψουμε για κάθε κατοχή»

Νίκος Χουγκάζ

Ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λάρισα και ο Νίκος Χουγκάζ είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Μια πολύ σημαντική σειρά αγώνων αρχίζει αύριο για εμάς από το παιχνίδι με τη Λάρισα για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Μετά από πάρα πολύ καιρό μπροστά στο, λιγοστό λόγω περιορισμών, κοινό μας θα δώσουμε παιχνίδι και θέλουμε να τους κάνουμε και πάλι να χαρούν. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό μας «ταρακούνησε» και δεν πρόκειται να παρουσιαστούμε έτσι ξανά στο παρκέ.

Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει να μάχεται και αυτό θα κάνουμε και στα παιχνίδια που έρχονται. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες που εύκολα μπορούν να σου κάνουν τη «ζημιά» και παίκτες που έχουν εμπειρία από την Stoiximan Basket League.

Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, αλλά και τα ριμπάουντ. Αλλά και να οδηγήσουμε τον αντίπαλο μας σε λάθη. Επίσης θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις transition επιθέσεις, που θα μας φέρουν εύκολους πόντους.

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαστε συνεπείς στην άμυνά μας. Στόχος μας είναι η νίκη και θα παλέψουμε για κάθε κατοχή.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο βρίσκουμε και εμείς τα πατήματά μας στο παρκέ. Η αγωνιστική απραξία με τον covid-19 ήταν ξεκάθαρο ότι μας επηρέασε. Όπως και άλλες ομάδες βέβαια.

Καθημερινά όμως παλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και θα φανεί η προσπάθειά μας στο παρκέ.

Εκεί που όλοι κρινόμαστε.

Τα λέμε το Σάββατο στον «Πλάτωνα»…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…