Κεντρική Basket League Basket League: Αυλαία στην Πάτρα για τη 12η αγωνιστική

Basket League: Αυλαία στην Πάτρα για τη 12η αγωνιστική

Παναθηναϊκός

Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται σήμερα (17/1) τον Παναθηναϊκό στις 20:00 (ΕΡΤ3). Μια αναμέτρηση που ολοκληρώνει τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ ενώ αμφίβολος είναι και Ντάριλ Μέικον, που ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Κυριακή (16/1). Η συμμετοχή του έμπειρου καλαθοσφαιριστή θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Απο την άλλη ο Απόλλωνας είναι ενισχυμένος με το νέα μεταγραφικό αποκτήματά του, τον Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ. Αμφίβολος για τους πατρινούς είναι ο Τρε ΜακΛίν του οποίου η συμμετοχή θα καθαριστεί λίγο πριν την αναμέτρηση.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ο Οκάρο Ουάιτ:

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Πάτρα να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του αγώνα. Το βασικό “κλειδί” της νίκης θα είναι να πολεμήσουμε σκληρά, σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Γενικά το “κλειδί” είναι να πολεμάμε. Μέσα στο παρκέ και έξω από αυτό, παντού. Να έχουμε πάντοτε αυτή τη νοοτροπία ώστε να παίρνουμε νίκες. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές, γι’ αυτό και είναι επιβεβλημένο να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φώτης Ζούμπος  για τον Απόλλωνα Πάτρας:

 «Εμείς στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη, που μας κόστισαν με τη Λάρισα. Ήταν δύσκολο καθώς είχαμε κρούσματα κορονοϊού και παράλληλα την αποχώρηση δύο βασικών παικτών. Πλέον επιβάλλεται να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία θα είναι δύσκολη. Στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Γνωρίζουμε τη δυναμική του. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και μία από τις πιο ιστορικές της Ευρώπης. Προέρχονται από μία κακή εντός έδρας ήττα στην Euroleague και περιμένουμε την αντίδρασή τους. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, καθώς είναι ο αντίπαλος μας είναι υψηλού επιπέδου, που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, διαθέτει μεγάλα κορμιά και θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό».

Δείτε αναλυτικά τη 12η αγωνιστική:

Σάββατο 15/1

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 86-80

Λάρισα – Άρης 84-81

Ολυμπιακός – Ιωνικός Νικαίας 109-65

Κυριακή 16/1

Ηρακλής – Προμηθέας Πάτρας 82-95

Περιστέρι – ΑΕΚ 101-81

Δευτέρα 17/1

20:00 Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία:

βαθ

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ηρακλής έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ οι Κολοσσός και Απόλλων με 1 βαθμό.

Η επόμενη (13η) αγωνιστική:

ωω

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…