Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Τρέι Κελ

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Τρέι Κελ

Αρμάνι, Ευρωλίγκα

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία ως το τέλος της σεζόν με τον Τρέι Κελ (γεννημένος το 1996), ο οποίος ως τώρα φορούσε τη φανέλα της Βαρέζε.

«Είναι ένας νεαρός παίκτης που ήδη αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η ικανότητά του να παίζει σε πολλές θέσεις είναι θετικό για την ομάδα μας»  είπε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Βαρέζε για τα όσα έκαναν για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων που ήρθα σε μια εκπληκτική ομάδα όπως η Μιλάνο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία» δήλωσε ο νεαρός γκαρντ.

Ο Κελ έχει αγωνιστεί στην Ιγκογκέα, στον Καναδά και στην Μόνκτον, αλλά και στο ασιατικό πρωτάθλημα με τους Λογνκ Λάιονς. Τελευταίος σταθμός πριν τη Βαρέζε, ήταν η πολωνική Όστροου, με την οποία είχε 16.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο στο πολωνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Fiba Europe Cup είχε απολογισμό 14.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ. Στη Βαρέζε έπαιξε σε δέκα παιχνίδια και είχε μέσο όρο 15.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…