Κεντρική Basket League Τζαμάλ Σούλερ: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο πρώην παίκτης των Ηρακλή και Άρη

Τζαμάλ Σούλερ: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο πρώην παίκτης των Ηρακλή και Άρη

Σούλερ

Τέλος στην μπασκετική του καριέρα έβαλε έπειτα απο 13 χρόνια στην ενεργό δράση ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Άρη, Τζαμάλ Σούλερ (1.91μ.) κατά την διάρκεια της μπασκετικής του καριέρας αγωνίστηκε σε Τριέρ, Ζαν Ντ’Αρκ Βισί, Νανσί, Χιμίκ, Ναντέρ, Μονακό και Χαποέλ Τελ Αβίβ. Ηρακλής , Άρης.  Πανηγύρισε δύο Κύπελλα και τρία Super Cup Γαλλίας, αλλά και τον ευρωπαϊκό τίτλο του FIBA EuroChallenge το 2015 ως MVP του Final 4.

Ο Αμερικανός ήταν ελεύθερος μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον Άρη τον περασμένο Φλεβάρη κι αποφάσισε να αφήσει οριστικά πίσω του το μπάσκετ.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ συνολικά αγωνίστηκε σε 387 αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων κι άλλους 77 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το 2008.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση του και το μήνυμα του:

«Το διασκέδασα! Κάποιοι συμπαίκτες κι αντίπαλοι έγιναν αδέλφια μου. Κάποιοι φίλαθλοι έγιναν οικογένεια μου! Ακόμη κι αν μπορώ ακόμη να σκοράρω, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω με ένα φιλί το παιχνίδι. Το απόλαυσα. Ειδικά τις άσχημες στιγμές, επειδή εάν κάποιος με ξέρει πραγματικά, θα γνωρίζει πως χρησιμοποιώ το μίσος, την κριτική και τις προσωπικές αποτυχίες για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Ποτέ δεν διέφυγα από μια κατάσταση, εντός ή εκτός παρκέ. Παρέμεινα σταθερός σε όλα, ακόμη κι αν κάποιοι άνθρωποι άλλαξαν στάση απέναντι μου. Σε όλα τα νεαρά παιδιά που παίζουν μπάσκετ, είμαι εδώ για να σας δώσω συμβουλές. Να συνεχίσετε να επενδύεται στις καριέρες σας και να πάρετε εμπειρίες από διαφορετικές κουλτούρες. Πάντα θα αγαπώ το μπάσκετ. Τώρα, ήρθε η ώρα να διδάξω στη νεότερη γενιά».

3

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…